Menu

Ajtó, ablak üveg csere

Ajtó, ablak üvegezés, üveg beépítés. Törött, repedt üveg cseréje akár biztosítási kárrendezésre is

Üvegezés, üvegcsere a helyszínen:

Vállaljuk kiszállás mellett sérült, törött üvegének cseréjét, fa, fém, műanyag nyílászárókban. Ahhoz hogy a helyszínen el tudjuk végezni a munkát, szükségünk van az üvegfelület látható méretére. Ez esetben nagyobb üveglapot viszünk magunkkal majd a műhelyautóban szabjuk be méretre.

Bizonyos üvegfajtáknál, üveges munkánál mindenkép szükséges a helyszini felmérés. Hőszigetelt üveg esetében a pontos méretvétel után meg kell rendelni a thermo hőszigetelt üveget a gyárból. Ha lehet fotózza le a sérült üveget és küldje el nekünk. Kérhet ajánlatot űrlapunk segítségével is. Néhány adat megadásával egy tájékoztató árat küldünk önnek.

Üvegezés biztosításra:

Elvégezzük az üveg cserét melyről számlát állítunk ki önnek. Az általunk adott számlát kell majd önnek megküldeni a biztosítónak aki vissza utalja az ön részére az üvegezés árát, munkadíját. Az általunk kiállított számlát a biztosító társaságok elfogadják, így ha ön rendelkezik lakás biztosítással akkor szolgáltatásunk árát a biztosítók utólag számla ellenében megtérítik önnek.

 

Ajánlatkérő űrlap

captcha